Træn effektivt hjemme med håndvægte

10 marts 2021 Astrid Pedersen

Er du ved at være træt af ikke at kunne træne ordentligt, fordi dit lokale fitness- eller motionscenter holder lukket? Så kan du med fordel oprette dit eget fitnessrum i dit hjem. Det behøver ikke at koste det helt store. Du vil sagtens kunne finde lækkert fitness udstyr til lave priser online – især hvis du er lidt kreativ og leder de rette steder. Og så er det rigtig smart at udstyre rummet med et sæt håndvægte i høj kvalitet.

Hvorfor skal jeg træne med håndvægte derhjemme?

Når du skal indrette dit fitnessrum i boligen er det ikke sikkert du har ubegrænset plads til rådighed. Derfor bør du vælge dit udstyr med omhu.

Hvis der skal være plads til såvel en cardio maskine som for eksempel en motionscykel, en romaskine eller en crosstrainer og en trænings bænk samt en yoga måtte og måske en pilates bold er der muligvis ikke plads til så forfærdeligt meget mere udstyr – og i hvert fald ikke flere maskiner. Derfor er det en god idé at finde ud af hvorledes du kan få tilsvarende træning ved hjælp af håndvægte håndvægte fylder nemlig ikke det store, og har rigtig mange anvendelses muligheder.

Måske tror du ikke man kan træne andet end biceps og triceps med håndvægte. Men faktisk er håndvægte ganske velegnede til toning af hele kroppen. Håndvægte er en uundværlig del af frit stående træning, for eksempel i forbindelse med squats og lunges. Her vil du ved at tilføje ekstra vægt kunne træne såvel balance som smidighed, styrke og koordination.

Du kan finde masser af videoer online som beskriver hvordan du dyrker funktionel og effektiv hjemme træning med håndvægte. Og som ekstra bonus er håndvægte forholdsvis billige i anskaffelse i forhold til de fleste fitness maskiner.

Du kan finde et stort udvalg af billige håndvægte hos https://www.fitnessgruppen.dk/haandvaegt/.

Flere Nyheder

06 september 2021

Derfor elsker vi biler