Tag til en brudebutik i Jylland

14 januar 2021 admin

Skal du giftes?

Står du overfor det helt store bryllup, kan det være en god idé at overveje, om du bør lave en plan. Der er nemlig utroligt mange ting at holde styr på, når man skal giftes. Det kan være alt fra ringene, til kjolen, til maden. Listen er lang, og der vil altid være ting, vi ikke var klar over, vi skulle være foreredt på. Men frygt ej. I nedenstående afsnit vil der ridses nogle punkter op, som du i hvert fald skal huske. 

1: Location

Sørg for at location er på plads i god tid. Der er nemlig rift om de gode steder, og oftest bliver de booket op til 2 år før tid. Derfor skal dette være det absolut første du gør, for ellers stresser dette dig.

2: Kjolen

Kjolen skal selvfølgelig være lige i øjet, og det kan altså tage tid at finde den perfekte brudekjole. Især når man er kvinde. Når det er sagt, er det selvfølgelig vigtigt, at din kommende ægtemand også står snorrelige. Måske det også er en god idé at farvekoordinere lidt, hvis I ikke kører den klassiske sort og hvid. 

3: Maden

Maden skal selvfølgelig også være på plads. Her er det en god idé at overveje, om der skal være et gennemgående tema, som går igen i både forret, hovedret og dessert. Det kan være sjovt for dine gæster, at der er et tema, og derudover er det også meget nemmere at lave pynten, hvilket fører mig til næste punkt….

4: Oppyntning

Hvis du vælger at køre tema, kan du virkelig vælge at køre det fuldstændigt ud med henblik på oppyntningen. Faktisk kan det også være en hjælp, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge at pynt og design, at du har et tema at ligge dig op af og følge.

Flere Nyheder

06 september 2021

Derfor elsker vi biler