Sådan passer du bedst på dit gulv

17 oktober 2021 Steffen Petersen

advertorial

Husker du at passe godt på dit trægulv hjemme hos dig selv? Vi skal alle passe på vores gulve i hjemmet, også udenfor huset. Den bedste måde at holde gulvet i god stand, er at få dem jævnligt høvlet eller slebet. På denne måde bliver alt snavset og skidtet på gulvet slebet væk, som har ophobet sig med tiden. Du bør overveje at investere i enten en høvlemaskine eller hyre et professionel gulvfirma til at klare opgaven for dig. Læs med i dette indlæg, hvor vi vil komme med nogle tips til, hvordan du passer bedst på dit trægulv.

 

 

1. Få dem behandlet

Hvis du har trægulve i dit hjem, så kan du overveje at forkæle dem med en god omgang oliebehandling. Det er ikke nok med almindelig rutinemæssig støvsugning eller gulvvask. Somme tider skal der lidt mere til, for at bibeholde dit flotte trægulvs ydre. Der findes lidt forskellige slags produkter, som du kan bruge. Du kan henvende dig til professionelle gulvservices, der kan hjælpe dig godt på vej med at finde det produkt, du skal bruge til det træsort, du har. Der er nemlig forskel blandt de forskellige træsorter, og nogle kan ikke klare de hårde kemikalier. Her skal du måske bruge et middel, der er mere skånsomt overfor dit gulvs træsort. 

 

2. Få dem slebet eller høvlet

Hvis du ikke synes behandlingen af dine gulv med almindelig sæbe eller specialsæbe har hjulpet, så kan du overveje at få dem slebet eller høvlet. Gulvslibning er en blidere form for behandling, der kan fjerne det værste fra din overflade. På denne måde kan du få en glattere overflade og mindre skader kan fjernes. Hvis du derimod ønsker en lidt grovere behandling, så skal du have bestilt tid til gulvafhøvling.

Du kan klare jobbet selv, ved at enten købe maskinerne, der kan slibe eller høvle dit gulv. Men du kan også spare pengene og tiden ved at hyre et professionelt gulvfirma. Du kan finde et godt gulvfirma via dette link: https://dbf-gulvservice.dk/vi-udfoerer/afhoevling-af-gulve/

Flere Nyheder

06 september 2021

Derfor elsker vi biler