På udkig efter en ny cap?

23 maj 2022 Maria Laugesen

advertorial

Kasketten er nok en af de mest populære hovedbeklædninger i vores tid, og den hører bestemt ikke kun til i enkelte sports- og modemiljøer. Er du på udkig efter en ny cap, så er både udformning og design afgørende elementer, når du skal træffe dit valg.

Hvilke muligheder har du

Caps i dag er i sandhed for alle, uanset køn eller alder. De anvendes til sport, i kendisverdenen, til hverdagsbrug og alt andet. Derfor kan du både smide kasketten på, når du skal dyrke sport, når du vil skærme for solen, hvis du har en dårlig hårdag, eller for at fuldende din stil.

Der findes et hav af forskellige typer af caps på markedet. Det gælder blandt andet de populære og alsidige flexfit, de stilede fitted caps, de smarte justerbare eller snapbacks, og meget mere. Det rigtige valg afhænger både af din personlige stil og præferencer, men også af om cappen skal bruges til hverdag eller sport.

Find det rette design

Der findes også masser af fede farver og designs at vælge mellem, når du endelig har fundet den rette form. En af de mest populære spillere på markedet er brandet New Era, som har været på markedet i næsten 100 år. Det amerikanske mærke er enormt kendt for deres caps, og de ikoniske og tidløse designs bruges over hele verden.

new era cap

Med en New Era cap får du både fede designs, men også en virkelig lækker kvalitet, hvor både pasform, komfort og holdbarhed er helt i top.

Deres caps findes i mange forskellige former og designs, som strækker sig lige fra de helt simple og minimalistiske til de mere farverige og vovede. De kan bruges til sport, hverdag og alt i mellem. Blandt deres brede sortiment af designs kan du helt sikkert finde et par personlige favoritter, som du bare må eje.

Flere Nyheder

06 september 2021

Derfor elsker vi biler