Malerfirma Sorø: Dit malerfirma

20 august 2020 Athene Eriksen

Er der gået et stykke tid siden du sidst fik malet din bolig? Trænger du til forandring eller går du i sælgertanker? Et lag maling er ofte alt der skal til, for at hæve kvaliteten og dermed også salgsværdien af dit hjem. Et veludført malerarbejde bringer lys, stemning og atmosfære til et hvert rum. Derfor er det altid vigtigt, at håndværket er i orden.

Malerfirma i Sorø: Til dig som værdsætter godt håndværk 

Vi er ikke det billigste malerfirma på markedet, men til gengæld investerer vi i kvalitetsmaterialer og i vores professionelle og erfarne medarbejdere, for at sikre dig et flot resultat. Vi lægger stolthed, i at være et af de førende firmaer indenfor vores branche og vedligeholder denne status ved at perfektionere vores arbejde, uafhængigt af størrelsen på opgaven.

Uanset hvad du ønsker udført, er vores servicemindede ansatte altid klar, til at give dig kyndig rådgivning omkring de små detaljer. Dette kunne eksempelvis være lysindfald, materialer og komplementærfarver. Disse finesser er dét som skiller os ud på markedet og vi tager os tid, til at sikre at du vil være glad for resultatet i mange år. 

 

De arbejdsopgaver vi udfører er som følger: 

  • Maling af hus
  • Maling af lejlighed
  • Maling af vægge og loft
  • Maling af træværk
  • Spartling af vægge
  • Opsætning af filt 

Vi varetager derfor også de  mindre modificeringer, der nogle gange vil være nødvendige, for at give dig det perfekte resultat. Som kunde hos os er du dækket af vores tilfredshedsgaranti. Denne omfatter 3 års garanti på alle udførte opgaver og vi tager ikke imod betaling, før du er tilfreds. Vi benytter os ikke af fastlagte priser, men vurderer altid omfanget af opgaven. På den måde risikerer du ikke at betale for meget, for det arbejde du ønsker udført. 

Har du brug for fornyelse og ønsker at modtage et gratis og uforpligtende tilbud, på de services du ønsker udført? Så kan du med fordel tage kontakt til Malerkanonen https://malerkanonen.dk/malerfirma-soroe/ 

Flere Nyheder

06 september 2021

Derfor elsker vi biler