Ingefær kan også tages som kosttilskud

27 februar 2017 Kenneth Kristensen

Rigtig mange har fået øjnene op for de mange gode effekter, der er ved at indtage ingefær. Ingefærplanten har gennem tusinde år været brugt og anerkendt i naturmedicin, og kan have rigtig mange effekter på kroppen. Det er gingerol, der er det aktive stof i ingefær, og som kan påvirke din krop i positiv helbredsmæssige og lindrende retning.

Det optimale er bruge ingefær direkte i din kost. Du kan købe knolden i langt de fleste dagligvarebutikker. Prisen er forholdsvis lav, og det er let at tilsætte i rigtig mange retter. Rigtig meget asiatisk mad er tilsat ingefær, men roden kan også bruges i mange forskellige former for mad. En anden super populær mulighed er at indtage ingefær via det populære shots. På bloggen Ingefærshots.dk kan du finde rigtig mange spændende opskrifter til netop disse shots.

Men er du ikke glad for den forholdsvis skarpe smag som ingefær giver, så er det en mulighed med kostiltilskud med ingefær. Du har mulighed for at få kosttilskud som både kapsel, som tabletter eller i pulverform. Dermed er det helt sikkert muligt, at finde en version, der passer til dig. Men husk altid at tale med din læge, inden du begynder at tage kosttilskud, så du er bevidst om formålet med dette.

Helt basalt har ingefær dog rigtig mange gode effekter. Mange undersøgelser viser, at ingefær kan reducere muskelsmerter og ømhed, du kan reducere smerter ved slidgigt og øge din bevægelighed og du kan lindre på kvalme af forskellige slags. Men du kan også forbedre hjernens funktion og forebygge inflammation i kroppen, du kan afhjælpe fordøjelsesbesvær, og reducere gener ved transportsyge. Men faktisk kan du også tabe dig ved at indtage ingefær. Gingerol påvirker aktivt forbrændingen i den positive retning. Det er dumt ikke at indtage ingefær og dermed få de mange gode effekter. Via ingefærshots.dk kan du blive inspireret til at bruge ingefær i det daglige.

Flere Nyheder

06 september 2021

Derfor elsker vi biler