Hvem skal du hyre til at stå for tyverisikring af varebil?

25 oktober 2021 Cecilie Mortensen

advertorial

Har du et firma, hvor der er investeret i en række forskellige varebiler? Så er du sikkert ikke interesseret i, at der kommer indbrud. Det kan nemlig betyde, at du får stjålet materialer, produkter, reservedele eller andet, som er opbevaret. Tyverisikring af dine varebiler kan derfor også være en rigtig god investering. Spørgsmålet der bare, hvem du skal hyre hjælp ved. 

Sådan vælger du et firma til tyverisikring af varebil

Gå med et firma der har håndteret mange andre varebiler

En første faktor du kan vælge et firma ud fra er, hvorvidt de har håndteret mange varebiler tidligere. For det kan være rart at vide, at du kommer i hænderne af professionelle, som har fuldstændig styr på tyverisikring.

Hvilke låsesystemer bruges til tyverisikringen? 

Det har selvfølgelig også meget at sige, hvilke låsesystemer du kan få installeret i din varebil. For når først du betaler for dette arbejde, så skal det gerne gøres så besværligt som muligt for indbrudstyven at lave indbrud. Låse og systemer du kan holde ekstra øje med er AutoLock, Arcasafe Vehicle Security System og Cargo BEAR LOCK. 

Hvad koster tyverisikring af din varebil? 

Når du skal have styr på tyverisikring af din varebil, så er du sikkert interesseret i at høre, hvad du skal betale for arbejdet. Derfor kan du også indhente et uforpligtende tilbud, hvor der er taget højde for det system du ønsker, antallet af varebiler og hvilke modeller der er tale om. 

Hvornår kan firmaet klare tyverisikringen? 

En sidste ting du kan vælge et firma ud fra er, hvornår firmaet kan klare tyverisikring. For hvis du allerede har oplevet et par indbrud, så vil du sikkert gerne have assistance ret hurtigt til professionel tyverisikring af varebil. Hør derfor også ind til, hvornår de kan starte på din opgave, hvis du tænker at prisen og firmaet er det rette match. 

Flere Nyheder

06 september 2021

Derfor elsker vi biler