Gulvafslibning priser – find dem online

29 marts 2019 Astrid Pedersen
Gulvafslibning priser - find dem online

Et trægulv giver en bolig varme og charme. Træ er, og har altid været, det ultimative materiale til gulv belægning. Træ er behageligt at betræde, og smukt at betragte – især hvis det med tydelighed fremgår, at det blive passet og vedligeholdt efter alle kunstens regler. Et trægulv må gerne have patina, og bære præg af at blive brugt hver dag. Men de grimme og skæmmende tegn på slitage vil man gerne undgå.

Hvorfor bliver mit trægulv så grimt med tiden?

Hvis du er i besiddelse af et trægulv, som er behandlet med eksempelvis olie, lus eller sæbe, vil du opleve, at det hurtigere begynder at udvise tegn på slid, end hvis det var malet eller lakeret. Dette skyldes, at lud, olie og sæbe er såkaldte ikke forseglende behandlingsformer. Med en sådan type efterbehandling får træet lov at leve og ånde, og træværkets særlige karakteristika og unikke træk kan skinne igennem.

Et sæbe behandlet trægulv er ofte utroligt smukt at betragte – og det føles som en drøm at gå på. Sæbebehandlingen, som indeholder hvidt pigment, bleger træværket flere toner, og giver overfladen et magisk, hvidligt skær – og gør den silkeblød at betræde. Til gengæld er et sæbe behandlet trægulv særdeles plejekrævende, og vil hurtigere end andre gulve udvise tegn på slid så som grålige slidspor, solfalming og en øget tendens til at danne splinter.

Få det smukke gulv igen med en professionel gulvafslibning

Når disse tegn begynder at vise sig, er det for sent at redde gulvet ved hyppig gulvvask. Du vil ikke kunne genskabe den hinde af sæbe, som før udgjorde trægulvets beskyttelse. Den eneste mulighed, du har for at genskabe dit trægulv, er ved en grundig gulvafslibning. Du bør kontakte en fagperson, som kan forestå din gulvafslibning med det mest optimale resultat.

Find de bedste gulvafslibning priser hos gulvkanonen.dk

Flere Nyheder

06 september 2021

Derfor elsker vi biler