Fordele ved lakering af trægulve

16 april 2021 Maya Hindsberg

Trægulve er en ret normal ting i mange boliger, og derfor er der mange, der på et tidspunkt vil opleve at skulle slibe gulvet og vælge efterbehandling. Efterbehandling og slibning af gulvet går nemlig hånd i hånd, hvis du gerne vil have, at dit gulv holder sig flot og slidstærkt længe. Gulvafslibning er ofte den bedste måde at gå til det på, fordi det slider mindre på gulvet, men nogen gange kan det være nødvendigt at skulle høvle gulvet.

Du kan evt. få et godt råd fra gulvkanonen.dk. Der er nemlig massere af gode råd at hente fra professionelle, som er klar på at hjælpe dig med dit gulvprojekt. Når gulvet er blevet slebet, så skal du vælge en god efterbehandling, det er nemlig det, der sikrer, at gulvet holder sig længe, og at du får et flot udtryk, der passer i din indretningsstil.

Fordele ved lak

Et lakeret gulv har, ligesom mange andre efterbehandlingstyper, både fordele og ulemper. Den største ulempe er nok, at du ikke kan lappe lak på samme måde, som du ville kunne med sæbe eller olie. Til gengæld er der mange fordele, der vejer op for dette.

Den største fordel er, at gulvet for en enormt slidstærk og holdbar overflade. Det er især en stor fordel for børnefamilier eller familier med kæledyr, da de typisk vil slide mere på gulvet. Ved at vælge lak, kan du udskyde, hvor længe gulvet holder, fordi det bare er mere slidstærkt. 

En anden fordel er at rengøringen er minimal, hvilket alle nok er glade for. Den daglige vedligeholdelse er meget afhængig af mængden af smuds og snavs, som det skal modstå, men generelt er en moppe og en støvsuger mere end rigeligt. Lakbehandlingen virker nemlig som en lukket overflade, så smuds, væske etc. ikke kan blive optaget af gulvet, hvilket er en af de store fordele, og gør det nemt at vedligeholde.

Flere Nyheder

06 september 2021

Derfor elsker vi biler