Find de rette elværktøj til opgaven

27 juni 2022 Niels Geckler

editorial

Har du brug for elværktøj eller lignende, vil du sikkert have det bedst mulige til den helt rigtige pris. Måske du skulle tjekke på https://www.prishammeren.dk/shop/frontpage.html, om ikke der er, hvad du skal bruge.

Næsen ethvert tnkeligt stykke værktøj som man tidligere måtte drive med håndkraft kan man nu til dags få som elværktøj. Du kan få borehammere boremaskiner, slagboremaskiner, skruemaskiner, skrueboremaskiner, slagnøgler, excenterslibere, multicuttere, rystepudsere, stiksave, dyksave, rundsave, bajonetsave og meget mere – det meste med batteri, en del også med ledning hvis det kræver særlig meget kraft.

De batteridrevne maskiner drives af et batteri på et vist antal volt, som betegner styrken på batteriet. batteriets “levetid” på en opladning angives i Amperetimer, som forkortes AH. Ampere gange volt betegner på den måde batteriets samlede ydelse og det angives i watt. 

Makita – en japansk producent af elværktøj

En af de store spillere på markedet for elværktøj er den japanske producent makita. De startede tilbage i 1915 som virksomhed inden for lyskilder og elmotorer. Efter anden verdenskrig begyndte de så småt at lave elværktøj og med tiden er de globalt vokset til at være rigtigt store. De producere i flere forskellige lande rundt på kloden og har også egne udviklingscentre.

prishammeren

Makita producerer ud over elværktøj også sådan noget som haveredskaber. De har elektriske hækklippere, græstrimmere og forskelligt andet inden for den kategori på programmet. Stort set alle deres maskiner kører på den samme type batteri og derfor kan man nøjes med at have et enkelt batteri til brug i alle de maskiner og de stykker elværktøj man har af mørket Makita.

Det sparer dig for at skulle have mange batterier, som jo ikke er helt gratis at anskaffe sig. Nogel af deres maskiner bruger dog to af denne type batteri på en gang hvis der er tale om maskiner som kræver ekstra kraft.

Flere Nyheder

06 september 2021

Derfor elsker vi biler