Finansier køb af ny familiebil med et bil lån online

29 juni 2019 Astrid Pedersen
Finansier køb af ny familiebil med et bil lån online

Når familiens gamle bil synger på sidste vers, er det på høje tid at overveje at skifte den ud med en nyere model. Køb af ny bil er i mange menneskers øjne forbundet med vild luksus – men for mange familier, som er bosat uden for de større byer, er en funktionel og drift sikker bil en nødvendighed.

For det første på grund af sikkerheden og trygheden under kørslen, for det andet på grund af økonomien. En gammel bil kan gøre voldsomt indhug i husholdnings budgettet. Biler af ældre dato med mange år og kilometer på bagsmækken skal oftere på værksted – og som alle bil ejere ved, er dette ikke nogen lille omkostning. De enkelte dele begynder efter et vist antal år at stå af én efter én – og de skal skiftes, hvis bilen skal fungere.

En slidt motor er ikke just særlig energi effektiv, og dette kan mærkes på bilens brændstof økonomi. Med andre ord: Din bil vil begynde at suge benzin eller diesel som en anden svamp, når den når en vis alder. Og det bliver ikke bedre med tiden – tvært imod.

Hvorfor skal jeg investere i en ny bil?

Du kan selvfølgelig vælge at skifte din bil ud med en brugt bil – men der er så ingen garanti for at du ikke står med samme problem inden for få år. Den bedste investering, du kan foretage dig, er at købe en ny og moderne bil. Du vil tydeligt og inden for ganske kort tid kunne mærke en forskel i forbruget af brændstof. Og en ny bil skal langt fra så ofte på værksted som en ældre model.

Du kan finansiere dit køb af ny bil ved hjælp af et bil lån. Ikano Bank tilbyder bil lån på favorable vilkår – læs mere om bilfinansiering på ikanobank.dk

Flere Nyheder

06 september 2021

Derfor elsker vi biler