Er du også på god talefod med din frisør

01 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

For nogle er det at besøge en frisør noget, som man bare gerne skal overstået, og man laver næsten en aftale på stedet med den samme frisør, fordi man som regel ved, hvornår man har brug for at komme igen, og så skal man klippes på samme måde, så man ikke bliver for langhåret.

Hvis man er ved at blive tyndhåret, så kan man forsøge at lave tilbagestrøget slikhår, eller man bliver måske nødt til at acceptere, at der ikke er mere hår at gøre godt med, så man lader sig klippe skaldet og går med en hovedbeklædning, så det ikke kan ses; medmindre man er indenfor, for så tager med beklædningen af.

Man er vel ikke barbar.

Det kommer i hvert fald ikke på tale, at man laver hentehår! Det er simpelthen for komisk at se på.

Og sådan kan man gå et helt liv og have denne indforstået aftal med ens frisør, så der aldrig sker så meget andet end det under besøget.

frisør

Det er dejligt at kunne tale med ens frisør

Det kan være en frisør i Århus, som man besøger hver gang, for har man først fundet en frisør, der fungerer, så er der jo ingen grund til at udskifte vedkommende, medmindre vedkommende ligefrem lukket forretningen.

For mænd er det meget nemt lige at sige, hvad man skal have ordnet, selvom man godt ved det, men så er det lige på plads.

Så falder der måske lige en kommentar om kampen i weekenden, en forestående politisk aftale eller noget om vejret, og så er det rigeligt for dét besøg.

For andre er det lidt akavet, at man er så tæt på et andet menneske, uden man taler sammen, så her kan der sagtens opstå hele samtaler, der varer hele besøget igennem.

På den måde får man en fortrolig ven, som man glæder sig til at besøge, fordi man gerne vil have den sædvanlige sludder.

Flere Nyheder

06 september 2021

Derfor elsker vi biler