En sofa, der skaber rum til udfoldelse

28 juni 2018 Astrid Madsen
En sofa, der skaber rum til udfoldelse

De fleste drømmer om at have et gæstfrit hjem, hvor gæster kan komme med kort varsel og hænge ud. Hvor man ikke skal bekymre sig alt for meget over, om alle kan sidde godt, eller om der er plads til overnattende gæster.

Det kan være en udfordring altid at være klar til at gøre plads til uforudsete gæster eller begivenheder, især hvis man ikke har et stort hjem med mange rum eller ligefrem et gæsteværelse. Løsningen kan være at indrette sit hjem fleksibelt, så det både er gearet til almindeligt hverdagsliv for familien, og hurtigt kan indrettes efter andre behov, som for eksempel overnattende gæster. En stue behøver ikke kun at være en stue. Med den rigtige indretning kan en stue også blive et samlingspunkt for et selskab, legerum for ungerne eller gæsteværelse.

En u-sofa giver en unik mulighed for at samle alle disse behov i ét møbel. Det u-formede møbel skaber et naturligt centrum for samvær og hyggestunder, og er med til at give stuen struktur og et godt flow. Mange u-sofaer har udtræk til sovesofa, så der hurtigt kan skabes ekstra gæstesenge. Derudover har de fleste modeller rigelig opbevaringsplads i skuffer under sæderne, så man har ekstra plads til ting, der ikke behøver at stå fremme på hylderne, eller måske til at få rod hurtigt af vejen, hvis det ringer på døren og stuegulvet skal ryddes med kort varsel.

De fleste u-sofa-modeller kan også customizes efter behov. Er man særligt mageligt anlagt har mange modeller mulighed for at tilkøbe ekstra nakkestøtter til ryglænet, så man virkelig kan læne sig tilbage og smække benene op, ligesom de fleste modeller kan spejlvendes, alt efter hvor der er mest plads i ens stue.

I et moderne liv, hvor der kræves en del fleksibilitet af den enkelte, kan det være rart med et møbel, der tager sig af fleksibiliten i hjemmet, og skaber mulighed for spontane planer og udfoldelse.

Flere Nyheder

06 september 2021

Derfor elsker vi biler