En halskæde er et klassisk smykke

07 januar 2021 Anne-Mette Hansen

Halskæder er noget, de fleste kvinder har hjemme i smykkeskrinet. Allerede fra en tidlig alder begynder man at gå med halskæder som udsmykning til særlige anledninger. Når man bliver lidt ældre, er halskæden måske mere en del af ens look og outfit. 

Hvornår kan du gå med halskæde? Hvordan får du den til at matche dit tøj? Læs med her og få en guide til at style dit look med halskæder. 

Enkle halskæder

Simple halskæder er typisk i guld eller sølv. De er uden vedhæng og kan være flade eller runde. Disse minimalistiske halskæder kan bruges til ethvert outfit. Til hverdag og til fest. De er ikke prangende, men falder ind i din enkle stil.

En helt simpel halskæde har den fordel, at den let kan kombineres med andre smykker. Det er et smykke med mange muligheder. Det kan dog være en god idé enten at holde det til sølv eller guld. 

Statement halskæder

Prangende halskæder, der er brede og med mange sten eller vedhæng og i flere farver, kaldes typisk for statement halskæder. Det kan også sagtens være en stor halskæde i sølv eller guld. Sådanne statement halskæder er mest brugt til festlige looks. De kan peppe selv den mest simple og enkle kjole op. 

Halskæder med vedhæng

Der findes utrolig mange halskæder med vedhæng. Det kan både være enkle kæder med ét vedhæng eller halskæder med vedhæng hele vejen rundt.

Går du med flere smykker? Så giver det god mening at vælge en halskæde med vedhæng, der er i samme serie som f.eks. dine øreringe eller dit armbånd. Det kan naturligvis også være fra forskellige smykkebrands, som så passer godt sammen i farver og stil. 

Alle disse slags halskæder er gode gaveidéer. Hvem bliver ikke glad for at få en skøn halskæde i gave? Vælg gerne gaven ud fra, hvilke smykker personen normalt holder af at gå med. 

Flere Nyheder

06 september 2021

Derfor elsker vi biler