Der kan være beskeder på dørene på begge sider

30 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Du er måske den glemsomme type, så du oplever tit, at du ikke får taget noget med, når du skal ud af døren.

Og det er ikke fordi, det er noget særligt og specielt, som der knytter sig til denne anledning, men det er sådan noget almindeligt som en hat eller lignende.

Så hvis du er rigtig smart, så sørger du for at skrive en besked på hoveddøren på indersiden, som du altid kommer til at læse, inden du smutter, hvor der står, at du skal huske din hat, eller hvad det nu drejer sig om.

Det er også praktisk, at man ændrer den besked fra gang til gang, så man ikke ender med at vænne sig til den, så man ikke lægger mærke til den.

Det kan også være en besked, som man vil viderebringe til andre i hjemmet, så man sætter beskeden her, så folk kan opdage det, inden de smutter ud.

Dörrar

Der er andre beskeder på dørene

Dog er det nok ikke lige på dén side af hoveddøren, man skal hænge en rigtig vigtig besked til de andre, når de kommer hjem, for det er nok det sidste sted, de kigger.

Og man skal nok heller ikke sætte den udenfor på ydersiden af hoveddøren, for den kan blæse væk eller blive taget af andre.

Det er nok nærmere andre mennesker, der sætter beskeder her til dig, så du kan læse dem, når du kommer hjem.

Det kan være naboen, der vil sige dig noget vigtigt, eller har skrevet “i hemmelig omtale”, hvor han har lagt noget, som vedkommende lånte af dig, som du kan finde igen, uden andre så kan regne ud, hvor det er henne.

Eller det er postbuddet, som der lige skriver, at man har været forbi uden at træffe nogle, så man har lagt pakken her til dig.

Sådan kan der være mange beskeder at finde på ens døre, hvilket kan være på de døre, man har købt fra Klarfonster.se.

Flere Nyheder

06 september 2021

Derfor elsker vi biler